Menu
 

Wij helpen je online verder te komen

We hebben de tools en kennis in huis om je webactiviteiten tot een succes te brengen. Van strategie en concept naar ontwerp en development. Daarna zorgen we natuurlijk ook voor het meten en het uitbouwen daarvan. Zowel online als offline.

Enthousiast. Op maat. Met maximaal resultaat.

Bekijk onze diensten

Bekijk onze diensten Bekijk onze diensten
 

Wat we doen?

Een aangename online ervaring voor alle doelgroepen. Dáár gaat het om. Onze oplossingen zijn daarom aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en helpen jou om je doelen te bereiken.

Icoon strategie

Strategie
Verkopen, informeren of werven? Tijdens de strategiebepaling besluiten we hoe we online resultaat behalen, welk verhaal we vertellen, hoe we de klant overtuigen en dus hoe we ons doel gaan bereiken.

Icoon concept

Concept & design
Een ontwerp dat past bij de gewenste uitstraling en de gekozen strategie. Aansluitend bij de hedendaagse trends en toch tijdloos. Ook voor aanvullend grafisch ontwerp kun je ons bellen.

Icoon techniek

Techniek
De juiste techniek maakt de website snel, betrouwbaar, toegankelijk en vindbaar. Meestal ontwikkelen we onze oplossingen op maat. Soms kiezen we voor open source.

Icoon content

Content
Matige fotografie en saaie tekst spreekt niemand aan. Een website valt of staat dan ook bij de inhoud. Wij schrijven teksten die prettig lezen en optimaal worden gevonden. En vergezellen dit van het juiste beeldmateriaal.

Icoon online

Online marketing
Met behulp van diverse tools zorgen we voor meer bezoekers op je website; Social Media Marketing, Google Adwords, Google Analytics en e-mailmarketing. Daarnaast zijn wij certified partner van LeadInfo.

Icoon verder

En verder?
Het is belangrijk dat onze websites meebewegen met het internet. Wij zorgen voor een totaalpakket en houden je up-to-date. Ook leveren we SSL-certificaten, speciale websites voor de makelaardij, en hosting.

Elk project is anders… wat zijn jouw plannen?
Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies