Menu
 
 

Wij helpen je online verder te komen

We hebben de tools en kennis in huis om je webactiviteiten tot een succes te brengen. Van strategie en concept naar ontwerp en development. Daarna zorgen we natuurlijk ook voor het meten en het uitbouwen daarvan. Zowel online als offline.

Enthousiast. Op maat. Met maximaal resultaat.

Bekijk onze diensten

Wat we doen?

Een aangename online ervaring voor alle doelgroepen. Dáár gaat het om. Onze oplossingen zijn daarom aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en helpen jou om je doelen te bereiken.

Icoon strategie

Strategie
Verkopen, informeren of werven? Tijdens de strategiebepaling besluiten we hoe we online resultaat behalen, welk verhaal we vertellen, hoe we de klant overtuigen en dus hoe we ons doel gaan bereiken.

Icoon concept

Concept & design
Een ontwerp dat past bij de gewenste uitstraling en de gekozen strategie. Aansluitend bij de hedendaagse trends en toch tijdloos. Ook voor grafisch ontwerp kun je ons bellen. We ontwikkelen je merk, ontwerpen je visuele identiteit (logo en huisstijl) en verzorgen je drukwerk tot in de puntjes.

Icoon techniek

Techniek
De juiste techniek maakt de website snel, betrouwbaar, toegankelijk en vindbaar. Meestal ontwikkelen we onze oplossingen op maat. Soms kiezen we voor open source. Daarnaast maken we (API-)koppelingen met softwaresystemen.

We doen meer
 

Wat we doen?

Een aangename online ervaring voor alle doelgroepen. Dáár gaat het om. Onze oplossingen zijn daarom aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en helpen jou om je doelen te bereiken.

Icoon content

Content
Matige fotografie en saaie tekst spreekt niemand aan. Een website valt of staat dan ook bij de inhoud. Wij schrijven teksten die prettig lezen en optimaal worden gevonden. En vergezellen dit van het juiste beeldmateriaal.

Icoon online

Online marketing
We zorgen ervoor dat je website gevonden wordt; Social Media Marketing, Google Ads, Google Analytics en e-mailmarketing. Daarnaast zorgen wij voor realtime contact met je digitale leads m.b.v. LeadInfo.

Icoon verder

En verder?
Het is belangrijk dat onze websites meebewegen met het internet. Wij zorgen voor een totaalpakket en houden je up-to-date. Ook leveren we SSL-certificaten, speciale websites voor de makelaardij, en domeinnaamregistratie en hosting.

Elk project is anders… wat zijn jouw plannen?
De kaart wordt geladen…

Onze klanten bevinden zich gemiddeld op een afstand van 27,5 km.
Our customers are located on an average range of 27,5 km.
Jij bevindt je op minder dan 5 kilometer; pak de benenwagen en kom langs!
Jij bevindt je op minder dan 15 kilometer; spring op de fiets en kom langs!
Jij bevindt je op minder dan 250 kilometer; spring in de auto en kom langs!
Jij bevindt je op meer dan 250 kilometer; spring in de heli en kom langs!
You're over 500 kilometers away from us. Grab a plane and drop by!

Onze cases Onze klanten


Pixelplus Interactieve Media Raadhuisstraat 12
6191 KB Beek

+31 (0)45 20 518 56
info@pixelplus.nl

Pixelplus is op werkdagen
bereikbaar van 8:30 tot 17:30 uur.


KvK 51384175
BTW NL8232.55.669B01
Iban NL10RABO0158868900
BIC RABONL2U

 

We hebben al voor heel wat mooie klanten mogen werken!