Menu
 
 

Google Ads

Google Ads is een vorm van Search Engine Advertising (SEA); een online marketing-tool die ervoor zorgt dat meer potentiële klanten jullie website weten te vinden.

Ik wil gevonden worden!

 


 

Wij zijn Google Partner
Dat betekent dat we door Google gecertificeerd zijn omdat we veel ervaring hebben met het inrichten van SEA-campagnes, klanten hierdoor hun omzet zien groeien én we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Sneller gevonden worden dan de concurrentie is van levensbelang voor bedrijven en (web)winkels. Tijdens de ontwikkeling van onze website houden we hier rekening mee. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat je organische vindbaarheid verbeterd door middel van SEO (search engine optimization). Als je nóg beter gevonden wilt worden dan biedt Google Ads  hiervoor de online oplossing. Het adverteren vindt plaats binnen  zelf te bepalen zoekwoorden, dagbudget en tijdsbestek.


 

Zoekwoorden
We stellen een zoekwoordenlijst op. We verzamelen de relevante zoekwoorden waar potentiële klanten via Google naar zoeken om een bedrijf zoals jullie te vinden. Denk aan werkzaamheden, producten, USP’s, merken, etc. Als een gebruiker (al dan niet binnen een door ons bepaald gebied) via Google zoekt naar één van deze woorden verschijnt de link naar de website van jullie bedrijf bovenaan onder de geadverteerde koppelingen.Ter illustratie: De kosten per klik verschillen per zoekterm. Webontwikkelaar Maastricht is goedkoper dan Webontwikkelaar Amsterdam; hoe populairder de term, hoe hoger de kosten per klik.Voordelen

  • De betaling gaat per klik en dus niet per weergave. Dus alleen voor bezoekers die de website ook daadwerkelijk bereiken.
  • Het maximale dagbudget is flexibel te bepalen, van enkele tot honderden euro’s per maand.
  • Het is mogelijk om een weergave gebied in te stellen, waardoor het budget dus niet verspild wordt aan internetters die te ver weg wonen (bij een webshop is dat natuurlijk geen probleem).
  • We kunnen binnen één campagne verschillende zoekwoordenlijsten en advertenties opstellen die onafhankelijk van elkaar functioneren (en met elk een eigen budget).
  • De gebruiker zit niet vast aan een abonnement of contract.


Meer informatie?

Google Ads iets voor jouw bedrijf? We leggen het graag nog een keer persoonlijk uit. Neem contact met ons op via +31 (0)45 20 518 56 of plan je afspraak:

Neem contact op

Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies