Menu
 
 

Een koppeling tussen je website en een software-systeem

 

Een API-koppeling? Misschien heb je er wel eens van gehoord. Toch blijft het voor veel mensen een lastig en technisch verhaal. We leggen het graag voor je uit!

Met een API-(Application Programming Interface)koppeling kunnen systemen met elkaar communiceren. Bijvoorbeeld je website met een CRM-pakket. Of je webapplicatie, zoals een reserveringssysteem of webshop met je boekhoud-pakket. Hierdoor werk je efficiënter en kun je veel tijd besparen.
 

Zo maak je als makelaar bijvoorbeeld online op één plek een woning aan; tekst, foto's, video, plattegronden, etc. Dankzij de API-koppeling wordt deze woning - met één klik op de knop - automatisch op meerdere plekken tegelijk gepubliceerd. Denk aan de bedrijfswebsite, Funda en eventuele presentatie-schermen op kantoor. Er zijn zelfs systemen die direct vanuit de CRM-omgeving een woningbrochure kunnen genereren.

Uiteraard werkt dit niet enkel voor makelaars. Ook je backoffice-, kassa-, facturatie-, boekhoud-, mailingssyteem, betaalprovider en nog veel meer verschillende soorten software kunnen we voor je koppelen.
 


 

Een aantal voorbeelden


 

We gaan graag voor je aan de slag

Staat het softwarepakket dat jij gebruikt er niet bij? De meeste grote softwarepakketten hebben een API of XML ter beschikking. We zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op