Menu
 
 

De ideale website voor
de makelaarMeer informatie? Neem contact op.
We vertellen je graag meer.

Meer info!

Onderscheiden van concurrerende makelaars?
Tegenwoordig bieden ontwikkelaars van CRM-software ook de mogelijkheid aan om de website voor de makelaar te ontwikkelen. Alles onder één dak. Dat lijkt logisch. Toch blijkt vaak dat - wanneer een dergelijke website eenmaal live is en de makelaar er een tijdje mee heeft gewerkt - er toch beter een andere keuze gemaakt had kunnen worden.

Een CRM-aanbieder heeft diverse templates of thema’s op de plank liggen. Deze worden omgebouwd naar de huisstijl van de klant. Het grote probleem zijn de beperkingen van deze templates. Wil je als makelaar bijvoorbeeld naast wonen, B.O.G. en nieuwbouw ook agrarisch aanbod (met net iets andere kenmerken en gegevens) op de website presenteren? Na enkele seconden een pop-up laten verschijnen waarmee de bezoekers getriggerd worden om zich in te schrijven als woningzoeker? Willen jullie op de homepage één woning extra aandacht geven die per dag random wordt ingeladen? Met een template-website zijn de mogelijkheden om u te onderscheiden van de concurrentie beperkt.

Uiteraard wil ik dat mijn makelaarskantoor zich onderscheidt!
Een maatwerk website is de oplossing. Wij ontwerpen en ontwikkelen deze volledig naar de wensen van u als makelaar. De uitstraling sluit naadloos aan bij de huisstijl van uw bedrijf en we kunnen de website eindeloos uitbreiden of aanpassen zodat nieuwe ideeën en expertises de aandacht krijgen die ze verdienen. Vergelijk het met een maatpak. Dat past altijd beter dan confectie.

Met behulp van ons CMS is het beheren van je website zeer eenvoudig: tekst, beeld, nieuwsberichten e.d. zijn snel en moeiteloos te plaatsen of aan te passen.Websites voor de makelaar

In ons klantenbestand zijn heel wat makelaars terug te vinden, waar we met veel plezier voor werken:


Deze websites zijn allemaal gekoppeld met hun eigen CRM-software:Additionele online toepassingen

Daarnaast hebben we verschillende additionele online toepassingen ontwikkeld waardoor de makelaar zijn werkzaamheden efficiënter kan uitvoeren. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om vanuit het CMS (het achterliggende systeem om de website te beheren) direct panden op Facebook te kunnen plaatsen.
 Grafisch ontwerp

Naast de ontwikkeling van het bovenstaande weten veel van onze makelaardij-klanten ons ook te vinden voor de grafische vormgeving van online en offline communicatie. We ontwerpen onder andere huisstijlen, verkoopborden en -spandoeken, online banners, social media content, autobelettering, advertenties en brochures. Je leest hier meer over op onze pagina over grafisch ontwerp.
 Op zoek naar een nieuwe website?

In een kennismakingsgesprek laten we graag zien wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem contact met ons op via +31 (0)45 20 518 56 of stuur ons een berichtje:

Neem contact op

Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies