Menu
 
 

Visuele identiteiten, webdesign en drukwerk

Wij verzorgen een totaalpakket aan grafisch ontwerp. 

Pixelplus startte in 2010 als een technisch webbureau
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig creatief bureau. We ontwerpen en ontwikkelen natuurlijk nog steeds met veel plezier en vol energie je website. Maar ook voor de ontwikkeling van je merk, het ontwerp van je visuele identiteit of het ontwerp en de productiebegeleiding van drukwerk nemen we graag voor onze rekening. Veel van onze klanten kiezen ervoor om meer dan alleen hun website door ons te laten ontwerpen; alles onder één dak en één aanspreekpunt. Zo sluiten al je uitingen naadloos op elkaar aan, zoals het hoort.
 

Merkontwikkeling
Ben je van plan om je product of dienst (opnieuw) in de markt te zetten? Wij denken graag met je mee! Wat is de beste strategie? Welke doelgroep wil je aanspreken? Hoe gaan we die bereiken? Wij ondersteunen je bij de product- of bedrijfsnaamontwikkeling. Is er een geschikte URL beschikbaar? Checken we voor je.

Het ontwerp van visuele identiteiten
In de onderzoeksfase van het ontwerptraject gaan we op zoek naar de kern van je bedrijf, product of dienst. Op basis daarvan ontwikkelen we een volledige huisstijl waarin deze kern tot uiting komt. Een visuele identiteit is meer dan een mooi logo. Consequent gebruik van kleur, typografie, tone of voice, fotografie of illustratie (of juist niet?) maken je stijl uniek, krachtig en onderscheidend en passend bij jou.

Ontwerp en productiebegeleiding van drukwerk
Uiteraard ontwerpen we ook drukwerk. Van flyer tot boekwerk en van spandoek tot auto- of etalagebelettering. Ga je voor goedkoop en veel of luxe en exclusief? We adviseren je graag. Naast het ontwerp kunnen we ook de productie volledig voor je regelen.

 


 

Wat kunnen we voor je doen?

Op zoek naar een grafisch totaalpakket of heb je snel een opvallende flyer nodig?

Neem contact op

Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies