Menu

9 collega’s. Denkers en makers.
Ieder z’n eigen knowhow en skills.

Jordi van Kan

Webstrateeg met oog voor detail, eigenaar

Liefde voor techniek. Eerst denken, dan doen. Weet altijd de juiste online strategie in te zetten zodat jij het maximale uit je website haalt. Bedenkt de flow, koppelt de gebruikservaring aan techniek en brengt projecten naar een succesvol resultaat.

Martijn Hoes

Project- en accountmanager die meedenkt, eigenaar

Laat mensen enthousiast kennis maken met Pixelplus. Is meestal met minimaal vier dingen tegelijk bezig. Maakt offertes en zet in op efficiëntie. Boost collega’s omhoog en denkt en werkt graag mee op het gebied van strategie en techniek.

Sander Bisschops

Back-end developer die raad weet met complexe vragen

Sterk met PHP en databases. Weet de weg in de diepst gelegen code van je website en maakt gehakt van de meest complexe web-technische vraagstukken. Raakt nooit afgeleid of gestrest en is al meer dan 10 jaar werkzaam bij Pixelplus.

Luc van Kan

Creative designer die jou en je bedrijf laat shinen

Concepten en designs voor web, print en visuele identiteiten. Ontwerpt logo’s en huisstijlen waar jij graag mee naar buiten treedt en die bij mensen binnenkomen. Creëert de vorm en denkt graag mee over de inhoud. Onderscheidend, op maat en altijd gericht op de gebruiker.

Christiaan Roberts

Ontwerper en developer met liefde voor WordPress

Combineert ontwerp en techniek. Maakt met de nieuwste webtechnieken je (WordPress)website op maat. Focust op je unieke eigenschappen als ondernemer en de interesse van je doelgroep. Ook over MailChimp, SEO en SEA kan hij je alles vertellen.

Noah Wijkel

Back-end developer, gaat geen probleem uit de weg

Liefhebber van code. Ziet problemen als uitdagingen en gaat graag het avontuur aan om te zorgen dat het werkt. Duikt in databases, servers en API-koppelingen. Is daarnaast in z’n vrije tijd bezig met het ontwikkelen van games.

Cédric Morreau

Front-end developer, de schakel tussen design en techniek

Tilt digitale ervaringen naar een hoger niveau. Laat designs tot leven komen met strakke swipes en heldere hovers. Kan je alles vertellen over React, Next.js en Tailwind, maar ook over fitness en de feestjes waar je komend weekend naartoe moet.

Netwerk van professionals

Naast onze eigen expertise maken we graag gebruik van ons professionele netwerk. Hierbij kun je denken aan specialisten op het gebied van fotografie, copywriting en drukwerk. Daarnaast wisselen we regelmatig kennis uit met collega web- en designbureaus.

Stagiair(e)s

We hebben regelmatig stagiair(e)s aan het werk. Volg je een MBO-, bachelor- of master-opleiding en zoek je een stage? We zijn een door SBB en Ecabo geaccrediteerd leerbedrijf en voldoen aan de richtlijnen.

Stage bij Pixelplus?
Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies