Menu
 
 

Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn benieuwd wat jij te bieden hebt!

Mail naar jobs@pixelplus.nl of bel met Martijn Hoes (06 – 28 54 9987)

Vacature: Front-end developer

 


 


Over ons

Pixelplus is een creatief bureau voor ontwerp en webontwikkeling. Met een team van 8 enthousiaste mensen werken we vanuit Beek voor gave klanten in Nederland en België.
We bestaan sinds 2010, zijn gestart als specialist in custom webdevelopment, en hebben ons ontwikkeld tot een gepassioneerd bureau gespecialiseerd in online dienstverlening (websites, webapplicaties en marketing) en ontwerp.

We zetten regelmatig open source in voor onze oplossingen. WordPress heeft daarbij ons hart gestolen. We ontwikkelen op maat gemaakte themes en waar nodig eigen extensies en koppelingen.

We werken voor de meest uiteenlopende klanten; van kleine lokale organisaties tot grote, internationale spelers. De gemene deler is dat we voor elk type klant maximale service en meerwaarde willen bieden.
 

Over jou

Wij zoeken iemand die ons team komt versterken. Een front-ender met skills, waarbij we wat van elkaar kunnen leren. Ondanks dat zelf ontwikkelen het gaafste is zie je de voordelen van open source.

De functie-invulling en gehanteerde talen vormen we samen.
Angular of liever React of juist Vue? Heb je ook een oog voor online marketing of zoek je het juist liever full stack? Flexibiliteit is wat we bieden en ook waar we naar zoeken.

Je bent MBO- of (bij voorkeur) HBO/WO-geschoold, met een relevante opleiding en een aantal jaren werkervaring. Het gooien met verdere technische front-end terminologie besparen we je.
Dat kun je wel raden allemaal. En we vertellen er graag over tijdens een kennismaking -en zijn benieuwd naar wat jij Pixelplus kunt brengen op dat vlak.


Wat we bieden

  • Een veelzijdige functie van (in overleg) 32 tot 40 uur per week, met de nodige vrijheid en ruimte voor eigen inbreng
  • Een werkplek binnen een team van enthousiaste gelijkgezinden in een nieuw en modern kantoor in het centrum van Beek (gratis parkeren en vlakbij het station)
  • Een informele en professionele werksfeer met op jou afgestemde mogelijkheden tot groei, in de vorm van projecten op je bureau, cursussen en tijd voor zelfstudie
  • Een aantrekkelijk en marktconform salaris afhankelijk van (werk)ervaring en opleiding
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, mogelijkheid tot thuiswerk, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en pensioenregeling
  • Borrels, kennis-sessies, een teamuitje, een arcade-kast en voetbaltafel, droge humor en de nodige gezelligheid

 

Solliciteren

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature,
bespaar het ons deze keer a.j.b.

Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies