Menu

Online containers bestellen... L'Ogisch!

Lees meer over L'Ortye

Een ingewikkeld proces
Dagelijks zijn ze met zo'n 50 vrachtwagens onderweg. L'Ortye levert bouwstoffen (zand, grind, teelaarde, e.d.) en containers voor de verwerking van afvalstoffen (zaken als bouw- en sloopafval, groenafval of grofvuil).

De workflow van inkomende orders was voorheen een ingewikkeld proces. De combinatie van de diverse beschikbare producten in verschillende afmetingen, de containerafmetingen, de verschillende tarieven per regio, de mogelijke te verwerken afvalstoffen en eventuele kortingen bij het combineren van meerdere opdrachten maakte de berekening van de prijs erg complex.

Efficiëntie voor L'Ortye
Pixelplus ontwikkelde www.lortyeshop.eu. Het systeem berekent automatisch de prijzen op basis van postcode, regio en diverse andere factoren. Facturen worden vanuit het systeem, automatisch gegenereerd, naar de klant gemaild en doorgezet naar de interne boekhouding binnen Exact. Orders staan direct klaar binnen de planning.
 
Een fijn systeem voor de klant
De klant krijgt online een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en plaatst gemakkelijk en snel z'n order, thuis of onderweg. Hij kiest de gewenste leverdatum en het tijdvak en betaalt veilig online.

klant

L'Ortye

website

www.lortyeshop.eu

werkzaamheden

  • UX design
  • UI design
  • Development
Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies