Menu

Nummer 1 in exclusieve horloges!

Juwelier Burger

Gevestigd in hartje Maastricht doch wereldwijd opererend
Juwelier Burger heeft doorlopend richting de 500 exclusieve horloges uit voorraad in de verkoop. High-end meesterwerken van merken als Rolex, Breitling, Cartier, IWCAudemars Piguet en Omega. Prijzen variëren van € 1.000 tot € 85.000.

Verkoop op diverse platformen
Het interne beheer en de (online) ontsluiting luisteren zo nauw als een Zwitsers uurwerk. Naast de eigen website speelt de verkoop zich af op verschillende platformen. Van marktplaatsen voor luxeproducten tot Facebook en Instagram.

De te implementeren oplossing dient de totale bedrijfsvoering te ondersteunen. Assortimentsbeheer, orderverwerking, website-onderhoud en de koppelingen met externe platformen.

Een van de grond af ontwikkelde maatwerkoplossing bleek de uitkomst. Een toepassing voor efficiënt totaalbeheer van de luxe horloges, sieraden en accessoires. Én voor het onderhoud van de gebruiksvriendelijke, 3-talige, optimaal vindbare en responsive webshop. Doorlopende inspanningen op SEO-vlak zorgen dat de website solide #1 scoort bij Google.

Ontwerp van drukwerk
Naast de online marketing ontwerpt Pixelplus ook drukwerk voor Juwelier Burger. Zo plaatsen we regelmatig paginagrote advertenties in bekende bladen zoals Quote en Esquire.

klant

Juwelier Burger

website

www.juwelierburger.com

werkzaamheden

  • Ontwerp logo en huisstijl
  • Ontwerp en ontwikkeling website
  • Vormgeving drukwerk: advertenties, visitekaartjes, raambelettering, e.d.

Voor jou gaan we
niet voor minder

Martijn Hoes
Project- en accountmanager die meedenkt, eigenaar

Bel of mail Martijn →