Menu

Het totaalpakket van Aelmans

Aelmans Adviesgroep

Een zeer veelzijdige organisatie
Actief in de werkvelden vastgoed, omgeving, milieu, agro en bouw is de Aelmans Adviesgroep een zeer veelzijdige organisatie. Zowel in de online als offline media gaan we op zoek naar een logische en overzichtelijke communicatie van het totale dienstenaanbod.

Aelmans is actief vanuit 7 vestigingen met meer dan 100 medewerkers en meer dan 200 diensten.
 

De website
Vanuit het op maat gemaakte beheersysteem (CMS) sturen we diverse websites en interne webapplicaties aan. De websites functioneren optimaal op elk type apparaat. Van laptop, tot tablet tot allerhande types smartphones. Een must, wanneer je weet dat meer dan 50% van het bezoek van deze websites via de smartphone gaat.Het was een enorme uitdaging om alles wat wij in huis hebben in een frisse, eigentijdse en overzichtelijke website te gieten. Pixelplus weet er wederom een succesverhaal van te maken.
— Jack Aelmans - Vastgoedadviseur Bedrijfs Onroerend Goed (BOG)Gedrukte communicatie
Naast de digitale uitingen dragen we tevens zorg voor de gedrukte communicatie. We creëren een herkenbare en complete identiteit waarin online en offline media perfect op elkaar aansluiten.

Voor Aelmans ontwerpen we o.a. visitekaartjes, briefpapier, brochures, flyers, autobelettering, relatiegeschenken, het magazine AelmanScoop, advertenties, en ander promotie-materiaal. Eén duidelijk herkenbare identiteit die in alle uitingen terugkomt. Daar gaat het om.

We staan tevens garant voor de vormgeving van het arsenaal aan buitenreclame. Denk hierbij aan projectborden, vlaggen, banners, spandoeken, banieren, autobelettering en dergelijke.

klant

Aelmans Adviesgroep

website

www.aelmans.com

werkzaamheden

  • Ontwerp en ontwikkeling website
  • Vormgeving gedrukte communicatie
  • Ontwerp buitenreclame en autobelettering

Totaalpakket of kleiner project?
Wij gaan ervoor!

Martijn Hoes
Project- en accountmanager die meedenkt, eigenaar

Bel of mail Martijn →
Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies