Menu
 
 

Ben jij onze nieuwe collega?

We zoeken een front-end developer en zijn benieuwd naar je brief en CV.

Solliciteer nu! jobs@pixelplus.nl

Voor meer informatie kun je bellen met Martijn Hoes via 06 - 28 54 9987.
 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Front-end developer (m/v) - Fulltime
(Part-time dienstverband is bespreekbaar)Wie we zoeken
Als front-end ontwikkelaar weet je hoe de vork in de steel zit m.b.t. de ontwikkeling van (responsive) (maatwerk-)websites en webapplicaties. Je ontwikkelt voor desktop en mobile.
Je maakt gebruik van de bekende technieken; HTML5, CSS3, Sass en JavaScript Frameworks. Je kent de basis (of meer) van back-end zaken als PHP en MySQL.

Je laat je skills voornamelijk los op maatwerk-toepassingen maar ook open source systemen. Kennis van WordPress en Magento (en misschien zelfs Umbraco en Open Cart) is een pré.

Daarbij heb je gevoel voor vormgeving, UX-design, SEO/SEA en weet je je altijd te verplaatsen in de eindgebruiker.
Je werkt zelfstandig maar bent ook een belangrijke schakel binnen ons multi-disciplinair team. Samen maken we met de grootste precisie de meest prachtige technische, grafische en gebruiksvriendelijke toepassingen voor een breed en gevarieerd publiek.

Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring.Wat we bieden
Een informele werkomgeving met flexibiliteit, afwisseling en ruimte voor zelfontwikkeling. Een marktconform salaris, afgestemd op je opleidingsniveau. Tevens prima secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioenregeling) en uitzicht op een vast contract.

Je hebt alle ruimte tot het leren van nieuwe technieken.
Ook is je functie uitbreidbaar naar andere vakgebieden, wanneer je daar ambitie toe / affiniteit mee hebt. Denk aan de uitvoering van back-end development, contentproductie en interface-design, of zelfs grafische werkzaamheden met Adobe-software.
Naast targets halen is fun en humor buitengewoon belangrijk bij Pixelplus.Wie we zijn
Wij onderscheiden ons in maatwerk-ontwikkeling. Echter doen ook het nodige met open source. Daarbij leveren we uiteraard aanverwante dienstverlening zoals webhosting, social media ondersteuning, grafisch ontwerp en consultancy op online vlak.

We werken met een team van 5 specialisten.
From the middle of nowhere, the center of everywhere; Ubachsberg (Voerendaal). Een prima locatie om onze klanten te bedienen. 70% van deze klanten komen uit Limburg. De overige 30% komt uit de hoger gelegen provincies en België. 
Momenteel zitten we overigens in de zoektocht naar een nieuw pand in het zuiden van Limburg.Come on board
Stuur je brief en CV naar jobs@pixelplus.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Martijn Hoes via 06 - 28 54 9987.

Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies