Menu
 
 

Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn benieuwd wat jij te bieden hebt!

Solliciteer nu! jobs@pixelplus.nl

Voor meer informatie kun je bellen met Martijn Hoes via +31 (0)45 20 518 56.Acquisitie door werving- en selectiebureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Welke duizendpoot of specialist komt deze functie invullen én vorm geven? Allround ICT’er 
Junior/medior, 24 - 40 uur 
 Wie we zijn 
Pixelplus ontwikkelt websites en webapplicaties. Hoofdzakelijk maatwerk, soms met behulp van open source. Met een team van 7 mensen worden met veel enthousiasme prachtige zaken ontworpen en ontwikkeld, voor klanten in Nederland en België. 
Aanvullende dienstverlening is grafisch ontwerp, SEO/SEA, social media beheer en advisering en begeleiding van uiteenlopende online projecten.
Aan een beperkt aantal klanten wordt ICT-beheer geleverd. 
En tot slot zijn we met momenten druk met de eigen serveromgeving, gevormd door met name dedicated servers en VPS’en, zowel Linux als Windows, voor de hosting van websites en -applicaties. 
De sfeer bij Pixelplus is informeel, het geleverd werk is van een zo hoog mogelijk niveau en de fun-factor is van groot belang. We zijn bijna klaar met de verbouwing van een eigen kantoorpand in het centrum van Beek. Naar wie zijn we op zoek 
Los van de behoefte aan web developers (PHP, ASP.NET, …) zijn we op zoek naar een allround ICT’er. 
Iemand die al het nodige weet maar ook bereid is zich vast te bijten in nieuwe zaken. Die uitdaging zoekt in een brede functie, waarbij we in samenspraak de invulling kunnen bepalen. Met affiniteit voor computers, netwerken, servers, hosting, DNS-beheer en websites/-applicaties. En misschien zelfs voor programmeren en databases. 
Werkzaamheden bestaan uit eerstelijns support, netwerkbeheer, het bestellen en installeren van hard-/software, etcetera. Vaak op kantoor of remote, bij gelegenheid ook op locatie. 
Dit aangevuld met in samenspraak nader te bepalen werkzaamheden; we kneden de functie naar profiel en interesse!
Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht. 
Werkervaring is een pré, kennis van zaken en leergierig zijn zijn belangrijker. Wat we bieden

  • Een marktconform salaris, afgestemd op opleidingsniveau en ervaring
  • Een informele werkomgeving met flexibiliteit, afwisseling en ruimte voor zelfontwikkeling
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en reiskostenvergoeding
  • Uitzicht op een vast contract
  • Ruimte voor het leren van nieuwe technieken en de mogelijkheid om je functie uit te breiden met aangrenzende vakgebieden, wanneer je daar ambitie toe / affiniteit mee hebt


Heb je hier wel oren naar? 
Stuur je motivatie en CV naar jobs@pixelplus.nl
Voor meer info kun je bellen met Martijn Hoes via 06 - 28 54 9987. 

Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies