Menu

Landelijk gelegen, vrijstaande woningen

Meer over dit NVM samenwerkingsverband

Buitenstate is het samenwerkingsverband van meer dan 20 gerenommeerde NVM-makelaarskantoren die hun gezamenlijke vrijstaand aanbod met gebundelde kracht presenteren. Het gaat om landelijk gelegen woningen met een perceeloppervlak van minimaal 1.000 m2.

Specialistische aanpak
Het in de markt zetten van dergelijk aanbod vergt een specialistische aanpak.

De verkopend makelaar dient van alle markten thuis te zijn. Kennis en kunde van het buitengebied, regelgeving, landinrichting en fiscaliteiten zijn randvoorwaardes.
 

Oplossing
Het totaal van uitgangspunten vergde een krachtige maatwerk-aanpak. Een oplossing waarin website, content management systeem en koppelingen met de kantoorautomatisering-pakketten van de makelaarskantoren zijn verenigd.

De makelaar voert zijn aanbod één keer in, waarna het via NVM-uitwisselingssysteem TIARA selectief naar diverse omgevingen wordt doorgezet, waaronder Funda, de eigen website en natuurlijk Buitenstate.nl.

Het beheer van woningen, aangesloten makelaars en website-content vindt plaats via het CMS.
 De site van Buitenstate is het resultaat van constructief overleg en adequate afstemming. We zijn er heel blij mee, bedankt heren!
— Linda Huisman - Formulemanager Buitenstate MakelaarsPixelplus staat garant voor een succesvolle online ervaring; het totaal van ontwerp, techniek, vindbaarheid en conversie.

klant

Buitenstate Makelaars

website

www.buitenstate.nl

werkzaamheden

  • UX design
  • UI design
  • Development

Benieuwd welke formule
we voor jou bedenken?

Christiaan Roberts
Designer & Front end developer

Bel of mail Christiaan
Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies