Menu
case 1 van 3

Online je afvalcontainer bestellen of bouwstoffen aankopen

L' Ortye

Casus

Dagelijks zijn ze met zo'n 50 vrachtwagens onderweg. L'Ortye levert bouwstoffen (zand, grind, teelaarde, e.d.) en containers voor de verwerking van afvalstoffen (zaken als bouw- en sloopafval, groenafval of grofvuil).

De workflow van inkomende orders was voorheen een ingewikkeld proces. De combinatie van de diverse beschikbare producten in verschillende afmetingen, de containerafmetingen, de verschillende tarieven per regio, de mogelijke te verwerken afvalstoffen en eventuele kortingen bij het combineren van meerdere opdrachten maakte de berekening van de prijs erg complex.

 
 

Efficiëntie voor L'Ortye

Pixelplus ontwikkelde www.lortyeshop.eu. Het systeem berekent automatisch de prijzen op basis van postcode, regio en diverse andere factoren. Facturen worden vanuit het systeem, automatisch gegenereerd, naar de klant gemaild en doorgezet naar de interne boekhouding binnen Exact. Orders staan direct klaar binnen de planning.

 

Een fijn systeem voor de klant

De klant krijgt online een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en plaatst gemakkelijk en snel z'n order, thuis of onderweg. Hij kiest de gewenste leverdatum en het tijdvak en betaalt veilig online.

Bekijk de website

www.lortyeshop.eu
lortye

Ook op zoek naar online efficiëntie?

Erik de Vos
Front end developer

Bel Erik
Pixelplus.nl maakt gebruik van cookies